Noson Nasendilator

Подобрено дишење за време на спиење и вежбање.

Носон во спортот

Noson во секојдневниот живот

Како функционира Носон

Производот Noson® суптилно помага да се прошират внатрешните области на ноздрите, што резултира со значително зголемување на ефикасноста на носното дишење. Оваа оптимизација на респираторниот тракт резултира со зголемена оксигенација на крвта, што пак овозможува поефикасна конверзија на мастите, јаглехидратите и протеините во јаглерод диоксид и вода.

Извештај за искуството на Noson назалниот дилататор, напишан од професор д-р Курт Тшоп

Користејќи го Noson®, доживувам значително проширување и стабилизирање на моите ноздри, што ми овозможува да го зголемам количеството воздух што го вдишувам барем за половина. Потребата за дишење преку устата е значително намалена. Повеќе не се осмелувам да одам на велосипедски тури без Noson® и всушност правев заобиколување ако го заборавев дома. Силно би го препорачал Noson® на секој спортист на долги патеки што се соочува со предизвиците на затнат нос. Со Noson® вашето назално дишење значително ќе се подобри. Дефинитивно е најефективниот назален дилататор на пазарот. Голема благодарност до Noson® за овој револуционерен изум!

Внимателно рачно изработен, 100% произведен во Швајцарија.

Назалниот дилататор Noson, иновативен производ за подобрување на назалното дишење, е многу популарен во Швајцарија. Ова особено се должи на високиот квалитет и внимателното производство кое има долга традиција во оваа земја. Секој Noson назален дилататор е 100% рачно изработен, што ја гарантира неговата уникатност и ефикасност. Внимателната изработка не само што овозможува прецизна изработка и оптимално вклопување, туку и ја нагласува посветеноста на производителот на највисоките стандарди за квалитет. Употребата на избрани материјали, исто така, гарантира дека назалниот дилататор не само што може да се носи ефикасно, туку и безбедно и удобно подолго време.

Tom R. Meier
Tom R. MeierGoogle Review
Read More
Одличен производ и одлична услуга за клиентите! Моето 'рчење не е целосно исчезнато, но можам да дишам многу повеќе и да станам опуштено наутро. На сите би им ја препорачал премиум верзијата на назалниот дилататор. Вреди!
Roman Mendelin
Roman MendelinGoogle Review
Read More
Искуството со Насус е едно од најдобрите што можете да ги имате во однос на услугата денес! Ефектот на производот е исклучително моќен, без разлика дали за време на спортување или за подобрено назално дишење во текот на ноќта.
Sharon Gleason
Sharon GleasonGoogle Review
Read More
Одличен производ! Врвен совет! Бидејќи мојот сопруг навечер носи назален дилататор на Насус, можам повторно да спијам цврсто и да се чувствувам освежена наутро.
Philip Suter
Philip SuterGoogle Review
Read More
Одличен производ! Врвен совет! Бидејќи мојот сопруг навечер носи назален дилататор на Насус, можам повторно да спијам цврсто и да се чувствувам освежена наутро.
Janice Mettler
Janice MettlerGoogle Review
Read More
Одличен производ! Врвен совет! Бидејќи мојот сопруг навечер носи назален дилататор на Насус, можам повторно да спијам цврсто и да се чувствувам освежена наутро.
Nicole Wieland
Nicole WielandGoogle Review
Read More
Одличен производ! Врвен совет! Бидејќи мојот сопруг навечер носи назален дилататор на Насус, можам повторно да спијам цврсто и да се чувствувам освежена наутро.
Malela Return
Malela ReturnGoogle Review
Read More
Одличен производ! Врвни совети! Бидејќи мојот сопруг навечер носи назален дилататор на Насус, можам повторно да спијам цврсто и да се чувствувам освежена наутро.
Previous
Next
Купувачка кошничка