Noson Nasendilator

Përmirësimi i frymëmarrjes gjatë gjumit dhe stërvitjes.

Noson në sport

Noson në jetën e përditshme

blank

Si funksionon Noson

Produkti Noson® ndihmon në zgjerimin e zonave të brendshme të vrimave të hundës, duke rezultuar në një rritje të ndjeshme të efikasitetit të frymëmarrjes hundore. Ky optimizim i traktit respirator rezulton në rritjen e oksigjenimit të gjakut, i cili nga ana tjetër mundëson shndërrimin më efikas të yndyrës, karbohidrateve dhe proteinave në dioksid karboni dhe ujë.

Raporti i përvojës mbi dilatatorin e hundës Noson, shkruar nga Profesor Dr. Kurt Tschopp

Duke përdorur Noson®, përjetoj një zgjerim dhe stabilizim të ndjeshëm të vrimave të hundës, gjë që më lejon të rris sasinë e ajrit që thith të paktën përgjysmë. Nevoja për të marrë frymë përmes gojës është zvogëluar ndjeshëm. Unë nuk guxoj më të shkoj në turne me biçikletë pa Noson® dhe në fakt kam bërë devijime nëse e kam harruar në shtëpi. Unë do ta rekomandoja fuqimisht Noson® për çdo atlet në distanca të gjata që përballet me sfidat e një hunde të ngushtë. Me Noson® përvoja juaj e frymëmarrjes hundore do të përmirësohet ndjeshëm. Është padyshim dilatuesi më efektiv i hundës në treg. Një falenderim i madh për Noson® për këtë shpikje revolucionare!

blank
blank

Punuar me kujdes, 100% prodhuar në Zvicër.

Zgjeruesi i hundës Noson, një produkt inovativ për të përmirësuar frymëmarrjen e hundës, është shumë i popullarizuar në Zvicër. Kjo është veçanërisht për shkak të cilësisë së lartë dhe prodhimit të kujdesshëm që ka një traditë të gjatë në këtë vend. Çdo zgjerues i hundës Noson është 100% i punuar me dorë, gjë që garanton uniken dhe efektivitetin e tij. Mjeshtëria e kujdesshme jo vetëm që mundëson punim të saktë dhe përshtatje optimale, por gjithashtu nënvizon përkushtimin e prodhuesit ndaj standardeve më të larta të cilësisë. Përdorimi i materialeve të zgjedhura siguron gjithashtu që zgjeruesi i hundës jo vetëm që mund të përdoret në mënyrë efikase, por edhe të sigurt dhe të rehatshëm për periudha më të gjata kohore.

Tom R. Meier
Tom R. MeierGoogle Review
Read More
Një produkt i shkëlqyeshëm dhe shërbim i shkëlqyer ndaj klientit! Gërhitja ime nuk është zhdukur plotësisht, por mund të marr frymë shumë më tepër dhe të ngrihem i qetë në mëngjes. Unë do t'ua rekomandoja të gjithëve versionin premium të zgjeruesit të hundës. Ia vlen!
Roman Mendelin
Roman MendelinGoogle Review
Read More
Përvoja me Nasus është një nga më të mirat që mund të keni për sa i përket shërbimit sot! Efekti i produktit është jashtëzakonisht i fuqishëm, qoftë gjatë sporteve apo për përmirësimin e frymëmarrjes hundore gjatë natës.
Sharon Gleason
Sharon GleasonGoogle Review
Read More
Produkt i madh! Këshilla kryesore! Meqenëse bashkëshorti im ka mbajtur një dilatator nazal Nasus gjatë natës, unë mund të fle përsëri i qetë dhe të ndihem i freskët në mëngjes.
Philip Suter
Philip SuterGoogle Review
Read More
Produkt i madh! Këshilla kryesore! Meqenëse bashkëshorti im ka mbajtur një dilatator nazal Nasus gjatë natës, unë mund të fle përsëri i qetë dhe të ndihem i freskët në mëngjes.
Janice Mettler
Janice MettlerGoogle Review
Read More
Produkt i madh! Këshilla kryesore! Meqenëse bashkëshorti im ka mbajtur një dilatator nazal Nasus gjatë natës, unë mund të fle përsëri i qetë dhe të ndihem i freskët në mëngjes.
Nicole Wieland
Nicole WielandGoogle Review
Read More
Produkt i madh! Këshilla kryesore! Meqenëse bashkëshorti im ka mbajtur një dilatator nazal Nasus gjatë natës, unë mund të fle përsëri i qetë dhe të ndihem i freskët në mëngjes.
Malela Return
Malela ReturnGoogle Review
Read More
Produkt i madh! Këshilla kryesore! Meqenëse bashkëshorti im ka mbajtur një dilatator të hundës Noson gjatë natës, unë mund të fle përsëri i qetë dhe të ndihem i freskët në mëngjes.
Previous
Next
Shporta e blerjeve