Pyetje e bërë shpesh në Nasus

Nuk keni gjetur ende gjithçka?

Ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë më tej. Hidhini një sy pyetjeve tona të shpeshta, a e keni gjetur tuajën?
Përgjigjja ende nuk u gjet, na shkruani një mesazh.

Pyetje e bërë shpesh

Nasus® përhap butësisht vrimat e hundës nga brenda dhe në këtë mënyrë përmirëson frymëmarrjen e hundës. Me rritjen e ngopjes së gjakut me oksigjen, trupi djeg yndyrat, karbohidratet dhe proteinat në mënyrë më efektive në dioksid karboni dhe ujë. Përmirësimi i djegies i siguron trupit më shumë energji, e cila është thelbësore për metabolizmin dhe të gjitha qelizat në trup.

Porosite ne te gjith ballkanin do te behen permes faqes tone te instagramit Nasus AL ose ne website www.nasus.al

Kostot e transportit varen nga vendi dhe llogariten kur futet adresa. 

Kostot e transporit

Shqipëria – Falas

Kosova – 3 euro

Maqedonia e Veriut – 5 euro

Maili i zi – 10 euro

Transporti standard Për Shqipërinë: Zakonisht zgjat 1 – 3 ditë pune.

Transporti standard : Për Kosov & Maqedoni Zakonisht zgjat 1 – 7 ditë pune.

Transporti standard: Për Malin e Zi  Zakonisht zgjat 10 – 15 ditë pune.

Vetëm tre materiale të ndryshme përdoren për të prodhuar dilatatorin e hundës Noson.

– Teli pranveror (nga stomatologjia)
– Tub silikoni (teknologji mjekësore)
– Glass silikoni / jastëkë hundë dhe kapak hunde (nga stomatologjia)

Të gjithë komponentët janë testuar për biokompatibilitet dhe plotësojnë standardet.

Të gjitha produktet Noson janë punuar me dorë nga persona me aftësi të kufizuara në një mjedis të sigurt pune (në Züriwerk) në Zvicër.

Siç thuhet në termat dhe kushtet, nuk ka të drejtë kthimi pasi ky është një produkt higjienik. Prodhimi është i shtrenjtë dhe kërkon kohë dhe bëhet vetëm me porosi individuale. Në raste të veçanta, ne japim të drejtën e kthimit nëse dilatatori i hundës është në paketimin e tij origjinal dhe i mbyllur. Kjo do të shikohet veçmas dhe kërkon një letër nga blerësi. Mallrat që thjesht kthehen nuk mund të kthehen dhe duhet të shkatërrohen për arsye sigurie.

Nëse zgjeruesi i hundës është me defekt në momentin e marrjes, ai sigurisht që do të zëvendësohet. Megjithatë, pasi çdo produkt i nënshtrohet një kontrolli të cilësisë në përputhje me ISO 9001, kjo nuk duhet të ndodhë. Nëse produkti ka ende një problem, blerësi duhet të kontaktojë Nasus brenda 7 ditëve nga marrja e mallit. Hapja e mallrave do të zhvlerësojë të drejtën e kthimit. Ju lutemi na kontaktoni me e-mail.

Ndonjë pyetje të mëtejshme?
Na shkruani dhe ne do të kthehemi tek ju.

blank

Premium Nasus

Më shumë ajër kur flini dhe ushtroni, porositni Noson Premium tani dhe rrisni performancën tuaj.

Shporta e blerjeve