Shop

Home » Shop

Po shfaqet përfundimi i vetëm

Nasus

99 
Noson® Premium përhap butësisht vrimat e hundës nga brenda dhe në këtë mënyrë përmirëson frymëmarrjen e hundës. Fushat e aplikimit janë:
  • Gjatë aktivitetit sportiv
  • Natën gjatë gjumit
  • Mund të minimizojë gërhitjen
  • Për ethet e barit dhe hundën e bllokuar
  • Mbyllja e hundës gjatë shtatzënisë
  • Gjatë fluturimit ose gjatë udhëtimit
  • Kur promovon aftësinë për t'u përqendruar