Kostot e transportit?

Kostot e transportit varen nga vendi dhe llogariten kur futet adresa. 

Kostot e transporit

Shqipëria – Falas

Kosova – 3 euro

Maqedonia e Veriut – 4 euro

Maili i zi – 4 euro

Shporta e blerjeve